Small preview image

Windows 7 ska släppas i en officiell lanseringskandidat, så kallad RC-version, den 5 maj. Lanseringskandidaten är nästa stora steg, efter den officiella betaversionen, mot en slutgiltig lansering av operativsystemet och Microsoft har lagt ner massvis med tid på att finslipa sitt nya operativsystem för RC-lanseringen. Men nu redan två veckor innan den officiella lanseringen av Windows 7 RC build 7100 är tänkt att ske har operativsystemet läckts på nätet och finns nu på flera stora torrentsajter.



Windows 7 Ultimate RC build 7100 finns att hämta ner i ISO-format för både 32-bit och 64-bit system. Där den förstnämnda väger in på runt 2.36GB medan 64-bit versionen kräver något mer utrymme med en filstorlek på 3.05GB.


På ZDNet har man publicerat en prestandajämförelse av den nya Win 7 RC-versionen mot Win Vista SP1 med ett flertal olika grafikkort och resultaten är mycket jämna. Windows 7 ser inte ut att ge några större skillnader om vi ser till spelprestanda mot dagens uppdaterade version av Windows Vista. Men mycket kan hända både med Windows 7 och inte minst drivrutinerna för operativsystemet innan det slutligen lanseras.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid