Small preview image

Windows 7 är fortfarande i betastadie men även om vi fortfarande väntar på den slutgiltiga versionen av Microsofts nya operativsystem, vars lanseringskandidat sägs dyka upp den 5 maj, börjar allt fler mjukvarutillverkare visa sitt stöd för Win7. Även om operativsystemet fortfarande kan komma att ändras på flera punkter innan lanseringen lär grunden vara densamma. Under veckan har ett flertal intressanta program dykt upp med Windows 7 stöd och vi ser allt från överklockningsverktyg till media emulering.Daemon Tools är ett program som nog känns igen av de flesta datoranvändare. Programet används för att simulera optisk media som CD DVD skivor som lagrats på datorn. Tidigare har utvecklarna meddelat att man inte stödjer betaversioner av operativsystem men det verkar nu som att man krupit till korset när man lanserat Daemon Tools Lite version 4.30.4.


Läs mer och ladda ner Daemon Tools för Windows 7.


SpeedFan är också ett verktyg som används av många PC-användare. Speciellt dem som är intresserade av att hålla koll på sin dators temperaturer samt ljudnivå. Programmet övervakar allt från temperaturer, spänningar och fläkthastigheter. Man kan även manuellt styra sina fläktars hastighet för att optimera datorns ljudnivå och kylförmåga.


Läs mer och ladda ner SpeedFan 4.38 för Windows 7.Windows 7 skrivbordet


AMD OverDrive 3.0 lanserades i samband med att processortillverkaren släppte sin nya Phenom II X4 955 processor. Precis som deras nya CPU har OverDrive fina övekrlockningsmöjligheter och direkt i windowsmiljö kan man ändra allt från klockfrekvenser till fläkthastigheter. Från och med version 3.01 av programmet har nu OverDrive även stöd för Windows 7 vilket säkert glädjer många AMD-användare.


Läs mer och ladda ner AMD Overdrive för Windows 7.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid