Microsofts abonnemangslösning Xbox All Access för en av företagets kommande spelkonsoler och Game Pass i ett paket får en totalsumma lägre än vad Xbox Series S eller Series X tillsammans med Game Pass skulle kosta att införskaffa individuellt.

Den som sitter och väntar på Microsofts kommande spelkonsoler Xbox Series S och Xbox Series X kan göra sig en tjänst genom att ta en extra titt på Xbox All Access. Detta är Microsofts abonnemangstjänst som ger kunder en spelkonsol samt Xbox Microsoft Game Pass för en månadskostnad.

Detta abonnemang gäller under 24 månader. För ett Xbox Series X tillsammans med Microsoft Game Pass Ultimate rör det sig om en avgift på 370 kronor i månaden. Över 24 månader blir detta en totalsumma på 8 880 kronor.  Detta kan då jämföras med att köpa konsolen i sig för 5 695 kronor. Plus 24 månader av Game Pass Ultimate för 135 kronor i månaden för en totalkostnad på 8 935 kronor.

Detsamma gäller för den billigare spelkonsolen Xbox Series S. Här kommer Microsofts abonnemang gå på 284 kronor i månaden. Totalt 6 816 kronor spritt över 24 månader. Jämförelsevis har vi då konsolen i sig för 3 595 kronor och 24 månader game Pass Ultimate för totalt 3 240 kronor. Totalsumman här skulle då bli 6 835 kronor.

Detta abonnemang kommer att vara exklusivt till Elgiganten. De två konsolerna ur Microsofts nästa generation kommer att finnas tillgängliga att förhandsboka från och med den 22 september.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid