Xbox-ledaren Sarah Bond har i det senaste avsnittet av Xbox egen podcast bekräftat att nästa generations spelkonsoler ska leverera ”Det största teknologiska hoppet någonsin i en ny hårdvarugeneration”.

Trots rykten som hävdar att Microsoft tappat intresset för fortsatt utveckling av nya spelkonsoler kommer divisionens ledare själva med goda nyheter för den som gärna inte ser konsolerna försvinna från hyllorna. Xbox lovade inför det senaste avsnittet av Microsoft-divisionens egen podcast att man skulle prata om framtiden för varumärket och ge en ordentlig uppdatering om vad som komma skall.

Under avsnittet bekräftade Xbox-presidenten Sarah Bond att man inte har några planer på att lägga ner sin hårdvarusatsning. Enligt Bond har företaget spännande hårdvarunyheter som man kommer dela med sig av framåt slutet av 2024. Bond nämner även att man också har stor fokus på nästa generations spelkonsoler. Dessa ska enligt Bond föra med sig det största teknologiska steget någonsin hos en ny hårdvarugeneration.

Phil Spencer har i en separat intervju med The Verge även nämnt att han gärna ser framtidens hårdvara erbjuda mer unika funktioner. Dock nämner har tyvärr inte någon handhållen Xbox vilket nyligen har cirkulerat i rykten. Exakt vad chefernas uttalanden faktiskt kommer innebära för framtida spelkonsoler återstår att se. Vi kommer sannolikt inte se nästa generations spelkonsoler på butikshyllorna innan 2026 eller 2027 med hårdvarurevisioner av nuvarande konsoler lanserade framåt slutet av 2024 eller under 2025.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid