Ubisoft kan komma att följa i Activision Blizzard och Zenimax fotspår. AMD har detaljerat den halvnya arkitekturen Zen 3+ och Intel känner sig otroligt självsäkra med sin kommande serverarkitektur Sapphire Rapids-SP.

Activision Blizzard kan komma att få sällskap av Ubisoft när det kommer till att bli uppköpta av en annan aktör på spelmarknaden. Intel hävdar att deras kommande processorarkitektur för serverprocessorer Sapphire Rapids-SP kommer att vara dubbelt så snabb som AMD:s kommande Milan-X. På tal om AMD-processorer har man nu detaljerat mellanstoppet Zen 3+ på sex nanometer och med integrerad RDNA 2-grafik.

 

Ubisoft öppna för uppköp

Ubisofts grundare Yves Guillemot ska ha sagt att dörren för att Ubisoft köps upp inte är helt stängd. Han ska ha sagt att Ubisoft är kapabla att förbli en självständig spelare men att man inte är helt emot att köpas upp av en annan aktör. Beroende på hur mycket pengar det handlar om, det vill säga.

Läs mer hos Kitguru.

 

AMD Xilinx

Zen 3+ detaljeras

AMD har nu officiellt avtäckt sina Ryzen 6000-processorer ur familjen kallad Rembrandt. Här ser vi upp till åtta kärnor och 16 trådar, DDR5-stöd, sex nanometers tillverkningsprocess och integrerad RDNA 2-grafik med stöd för raytracing och PCI Express 4.0 i processorer för bärbara datorer.

Läs mer hos TechPowerUp.

 

Sapphire Rapid-SP dubbelt så snabb som Milan-X

Intel har nu publicerat ett eget prestandatest där man ställer kommande Sapphire Rapids-SP med HBM-minne mot AMD:s Milan-X. Enligt testet ska Intels egna processorer vara mer än två gånger så snabba som AMD:s i Computational Fluid Dynamics OpenFOAM.

Läs mer hos Wccftech.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid