Zowie bygger på ett ekosystem för esportare och matchar nu sina skärmar och kringutrustning med ett skräddarsytt gamingskrivbord – Zowie Zone.

Zowie har efter att man köpts upp av BenQ utökat sin produktarsenal med bland annat skärmar. Företaget som gjort sig ett välkänt namn inom esporten presenterar nu en ny produkt som binder samman deras olika produkter. Zowie Zone är som en dedikerad battlestation för esportare.

Grunden till Zowie Zone byggs kring ett skräddarsytt höj- och sänkbart skrivbord. Skrivbordet kommer i en typisk mattsvart Zowie-design med dedikerade platser för allt från dator till mobiltelefon. Direkt integrerat bredvid reglagen för skrivbordets motorer hittar man knappar för att stänga av och på datorn. Reglag för att ändra volym, växla mellan högtalare och hörlurar samt en massvis med el- och USB-anslutning.

Sist men inte minst har Zowie Zone givetvis även en dedikerad plats för din bildskärm. En integrerad skärmarm ska ge större frihet när det kommer till att skräddarsy just din personliga preferens.

Zowie Zone endast för internetcaféer och spelcenter

Zowie lanserar Zone som ett komplett system och spelmiljö för seriösa esportare även under långa spelsessioner. Tyvärr är det i dagsläget med en stor hake, Zowie Zone kommer endast finnas tillgängligt på större internetcafé eller andra mer påkostade esport-tillställningar.

Med tanke på att redan ett vanligt höj- och sänkbart skrivbord kostar ett antal tusenlappar skulle Zowie Zone garanterat bli en påkostad produkt för vanliga konsumenter. Med det sagt vill i alla fall inte vi utesluta att Zowie Zone kan komma att lanseras även för vanliga konsumenter framöver.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid