Apple släpper lös sin Tiger den 29 april
Det bland Apple-användare efterlängtade operativsystemet Mac OS X “Tiger” kommer lanseras inom kort. Apple har själva gått ut med ett officiellt pressmeddelande som säger att Tiger kommer släppas den 29 april. Meddelandet innehåller även en del information om nyheter i operativsystemet som faktiskt ser mycket lovande ut.


:: Läs Apples pressmeddelande


Överklockning ger Windows dåligt rykte
Det är en kommentar som fällts av Raymond Chen i hans MSDN blog som handlar om felanmälningar till Microsoft angående ostabila system. Orsaken visade sig vid en undersökning vara överklockning, detta även vid flera tillfällen trots att användaren inte kände till att systemet var överklockat. På Ars Technica tar man upp en diskussion om överklockning och dess påverkan på windows. Även om det är ett problem är alla? medvetna om att det inte är det enda som orsakar systemkraschar.


Källa: Ars Technica


Nya VIA Hyperion drivrutiner
VIA har släppt en ny version av deras Hyperion 4in1-drivrutiner. Hyperion v4.56 är ämnat för moderkort baserade på de flesta av VIAs styrkretsar, både för AMD och Intel-marknaden. Detaljerad information om vilka styrkretsar som stödjs finns på VIA Arena, men tyvärr finns det ingen direkt information om den nya versionen av drivrutinerna.


:: Ladda ner VIA Hyperion 4in1 4.56

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments