NordicHardware har under flera års tid varit den största leverantören av hårdvarunyheter för svenska entusiaster och datorintresserade läsare. Bara under 2010 har vi hittills publicerat över 1 600 nyheter med fokus på datorer och hårdvara, med flera tunga avslöjande och exklusiv information om kommande produkter.

Med ett högt nyhetsflöde från morgon till kväll kan det vara svårt att hänga med i svängarna och vi på redaktionen vill därför tipsa om våra RSS-flöden där man med lätthet kan följa inte bara Sveriges mest initierade hårdvarunyheter utan även bli meddelade om nya tester och artiklar som publiceras på sajten.

NordicHardwares forum har också fullt stöd för RSS och inte minst vår mycket populära Köp och Sälj-avdelning där vi se flera hundra nya annonser varje månad, i en helt kostnadsfri annonsmarknad för både köpare och säljare.

För er som vill läsa mer om NordicHardwares RSS-flöden kan ni göra det direkt på vår RSS-avdelning där det även finns tips på användbara RSS-läsare. Så se till att inte missa de senaste hårdvarunyheterna genom att prenumerera på NordicHardware!

Populära nyheter på NordicHardware de senaste veckorna:

Satsningen på redaktionellt material kommer att fortsätta under året och även flera stora uppdateringar av NordicHardwares webbplats är planerade inom den närmsta framtiden. NordicHardware söker även nya skribenter för flera olika redaktionella områden för att ytterligare spetsa vårt utbud av djupa tekniska nyheter och tester.

Du som är intresserade av att bli en viktig kugge i NordicHardwares framtida redaktionella satsning är varmt välkommen att höra av dig till vår redaktion.

nh.svart

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
WIRN

Iphone/Android-app på G?

Anton Karmehed
Admin

Det är inget som är under utveckling, men det hade helt klart varit trevligt. Finns det läsare som är flinka vid Apps-programmering kan vi säkert lösa någon trevlig belöning för dem som ger sig på det. 😉