Medan vi smygstartar det nya året är det nu dags att avsluta sista tävlingen för 2014. För drygt två veckor sedan startade vi en byggtävling där ni medlemmar fritt fram kunde visa upp era unika datorbyggen eller chassimodifikationer. Vi har sedan dess plockat fram 5 finalister och det är nu upp till er medlemmar att fälla avgörandet.

Tiden springer oss alla ifrån och klockorna klämtar för 2015. För att avrunda fjolåret och starta nästa år så starkt som möjligt behöver vi nu er medlemmars hjälp att rösta fram vinnaren av våra moddningstävling i forumet, en tävling som nog uppskattas av alla med en gnutta intressa av datorer och modifikationer.

Tillsammans med Swerigs har vår moddningstävling varit en möjlighet för alla medlemmar på NordicHardware att presentera deras påbörjade eller slutförda datorbyggen/chassimodifikationer, och alla bidrag har med både snillerika lösningar och entusiasm rört upp en intresse bland läsare och redaktionen.

För en unik tävling så krävs det ett unikt pris. Därför plockar vinnaren hem en ny telefon från LG, närmare bestämt LG G Flex. Men vi nöjer oss inte ”bara” med det. Utan för att visa våran uppskattning kommer redaktionen även rösta fram en bonusvinnare, som plockar hem inget mindre än ett Corsair Carbide Air 240 chassi!

För att visa vad ett unikt tänkade och lite fingerfärdighet kan skapa så har vi här ett smått urval vad deltagarna har skapat. Fler bilder finns att skåda under varje bygglogg, men vi vill varna alla med svagt hjärta att datorporr på hög nivå är ett faktum.

Frozen 540

 

 

Singularitet

 

 

Arctic by Auxilium

 

 

Cold Winter

 

 

The BarPC

 

 

CURV3D

 

Var med och utse vinnaren i forumet!

Så vem bör vinna? Vem har det snyggaste chassit eller bästa lösningen för sitt ändamål? Det är nu upp till Er läsare att bestämma. Så rösta efter eget tycke och vad ni själva har för smak.

Omröstningen pågår till den 4:e Januari klockan 20:59, så tar er tid att läsa genom allas bidrag och rösta!

Med detta hoppas vi att fler hittar intresset att skapa ett unikt bygge, så alla intresserade kan förvänta sig fler liknande tävlingar år 2015.

För en djupdykning i allas projekt, regler samt omröstning, klicka er vidare till – Omröstning: Dela med dig av ditt datorbyggeoch vinn unika telefonen LG G Flex!

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid