NordicHardware har under 2012 fortsatt att höja tempot och kvaliten på våra tester men siktar nu än högre genom att ta in ytterligare ett par eldsjälar i redaktionen. Främst eftersöker vi er med djupare kunskap och intresse om grafikkort samt smartphones och surfplattor.

Grafikkort, smartphones och surfplattor är några av de hetaste områdena på teknikmarknaden idag och trots en redan bred och djup täckning av dessa produktområden på NordicHardware är det stora områden som kräver stora resurser att övervaka på den nivå vi eftersträvar.

Vi har under det senaste året byggt upp ett testlabb för bland annat grafikkortstester i Malmö och primärt söker vi en eller flera kunniga och driftiga personer i just Malmö-trakten som är intresserade av att testa och detaljstudera de nya grafikkort som lanseras kontinuerligt på marknaden.

Smartphones och surfplattor är både breda och komplexa produktområden och NordicHardware har under det senaste året gått på djupet i mängder med olika mobila produkter, allt från Android-baserade telefoner och surfplattor till Microsofts nya Windows Phone-plattform. Målet är att ytterligare utöka den nuvarande täckningen med fler tester över fler plattformar. Vi siktar på att utöka vår nuvarande mobila redaktion med en eller flera skribenter för att täcka produkttester inom områden som Android, iOS, Windows Phone och även andra uppstickare som kan tänkas dyka upp.

För att bli en del av vår redaktion krävs både goda tekniska kunskaper om de produkter man testar, goda kunskaper inom det svenska språket och skrift, samt inte minst ett brinnande intresse för teknik och gott om fritid!

Testare och skribenter i Malmö- och Stockholmsområdet uppskattas, men alla med rätt egenskaper oavsett geografiskt läge är varmt välkomna att höra av sig. Vi är även öppna för er med andra specifika produktspecialiteter, både inom PC och mobilt!

Skicka ett mail till redaktionen(@)nordichardware.se med en kort presentation av dig själv och utveckla ditt intresse för att skriva på NordicHardware.

Väl mött och trevlig helg!
/Redaktionen

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
darrenj Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
darrenj
Medlem
darrenj

Sickade in min intresse anmälan
Hoppas jag får svar
😆 :-*
Darrenj