24 dagar och flera tusentals julrim genomgångna. Det har varit stort intresse och stenhård konkurrens där vi måste lyfta på hatten för alla deltagare som gnuggat geniknölarna under julhelgerna. Dock så kan det enbart finnas en vinnare per dag och här är sammanställningen för julkalendern 2015.

2016 är året där tävlingar ska få mer fokus så vad passar då bättre än en avslutning av år 2015 sista tävling NordicHardwares julkalender – Rimma för att vinna.

Tomtens säck va på tok för tung kring juletider så för att lätta dennes börda valde vi därför att annordna en julkalender med massor av spännande hårdvara varje dag, i 24 dagar. Vi frågade efter julrim och julrim fick vi, och lite därtill. Summa summarum blev det nästintill 5 000 julrim att läsa genom, och trots att det tog tid att läsa igenom samtliga så har det varit en trevlig läsning som tog en tillbaka till barndommen där julrim faktiskt va obligatoriskt bland de nära och kära.

Julhysterin är nu över och kvar på listan är att presentrera alla vinnare, men innan så vill vi passa på att tacka alla som har tagit sig tid att skriva ihop sina julrim. Dock så kan det bara finnas en vinnare per dag, och här kommer de från lucka 1 till 24.

Lucka #1 – QPAD 8K Pro Optical + QPAD QH-90
Vinnare: Rikard

Denna rör sig snabbt och precist på bordet, ger ägande gamers aim sista ordet. Med denna andra kan gamern allting höra, dessutom befalla vad noobsen i laget ska göra. Dessa klappar tillfredsställer till och med Nordichardwares begär, tomten levererar dem direkt från Qpads affär!

 

Lucka #2 – Samsung 850 EVO Series 250GB mSATA
Vinnare: David

Snabbaste SSD:n till jul, en sådan behöver man för att ha kul. Med en sådan blir datorn varm och go, inga sega grejer må du tro. Utan denna fryser datorn snabbt, tomtens data presterar då slappt. Så köp en sådan och lägg den under granen, för den kan faktiskt vara bra till lanen

 

Lucka #3 – SpeedLink Mobility Package
Vinnare: Elias Brange

När man inte hemma är, är det lätt hänt att man svär. När man i bilen ej kan ladda, vare sig mobil eller padda. Innehållet i detta paket, kommer ge dig en massa frihet. Ladda, lyssna, styr och ställ upp, med många portar till din grupp.

 

Lucka #4 – Ozone Blast Ocelote Virtual 7.1 + Ozone Gaming Gear Strike Pro
Vinnare: Sgt_bob

Hallå där, hur har du 300 APM? Sätt dig ner så ska jag berätta min vän. Det är mitt tangentbord som du kan tro, ett vidunder vid namn Strike Pro. Men hur visste du att han var bakom dig? För att jag det bästa headset har unnat mig. Snälla berätta, vad är det för fett? Ocelot Blast 7.1

 

Lucka #5 – Creative Soundblaster ZxR
Vinnare: Joel

När du fienden ska finna, utan en sån här du knappt kan vinna. När du inte ens pallar titta, en frag du ändå kan hitta. För både musik o spel, kan det inte slå fel. Med ett Soundblaster från Creative o rejäla lurar, får vi aldrig mer lugna jular. God jul!

 

Lucka #6 – Huawei Honor 7
Vinnare: Jakub Gorski

På med julehåsa samt sträcka sig bort, för att knipa telefonen och ringa support. Glad röst svarar, med den inget vet, Va? Xperia Z? Vilken siffra på det? Telefon som funkar är en viktig grej, tänk om mamsen blir orolig? Inte okej! Därför hänger brev till tomten på granen idag, Kanske genom skorstenen kommer en Huawei.

 

Lucka #7 – Antec ISK 600
Vinnare: Pontus Bystedt

Här är Antecs nya låda, kolla in den och beskåda. ISK-600 i sin prakt, värd även utan fri frakt. Liten men ändå störst, släcker dina komponenters törst. Temperaturer de hålls på en låg nivå, hoppas du detta chassi i år kan få.

 

Lucka #8 – SpeedLink Gaming Package
Vinnare: Abc

Om man ska spela till timmarna små, kan inte tillbehören hålla budgetnivå. Med belysta tangenter och precisa möss, är det dags för de gamla att säga adjöss. Ljudet är icke heller att förglömma, om ett sånt här paket kan man bara drömma.

 

Lucka #9 – Samsung 850 PRO Series 250GB 2,5″
Vinnare: Philip Andersson

Med ditt stora hjälpande dyrbara minne, du kommer lugna och stilla mitt sinne. Ett litet, kantigt, hårt, paket. Förvandlar min dator till en raket. Om jag nu dig skulle ha turen att vinna. Skulle jag nästan äkta kärlek finna. Ty plånkan och chassit är lika tomt, att slå i bordet vid lagg gör ack så ont. Gör denna jul till den bästa nånsin Och få min ansiktsmin att bli till ett flin.

 

Lucka #10 – ASUS Strix DSP
Vinnare: Viktor Karlsson

En liten gamer-flicka, åh så glad hon var. Nu var det minsann endast femton dagar kvar. På julklappslistan stod enbart det vackraste hon kunde tänka. Hoppades innerligt att tomten detta henne skänka. En enastående svart-orange, alldeles himmelsk hörselsnäcka. Hon behövde den för att sin framtida gaming karriär upptäcka. Allt hon önskade var det makalösa Strix DSP. En liten gamer-flicka, åh hon var ju bara tre.

 

Lucka #11 – Mad Catz Saitek X52 Pro Flightstick
Vinnare: -PrE-

Höger, vänster, upp och ner, finns inte många som kommer undan mer. Framför mig ser jag hur du ler, när du dina fiender missiler ger. Du kommer garanterat känna dig hightech, med denna grymma pinne från Saitek. god jul!

 

Lucka #12 – be quiet! Straight Power Pro 10 500W + Silent Base 600 i valfri färgkombination
Vinnare: Mikael Grahn

Snön lyser vit på taken, endast jag är vaken. Det låter så mycket att jag har svårt att sova, nästan så jag väcker hela huset vill jag lova. Att spela spel när det låter så mycke, är inte kul i mitt tycke. Med dessa till ditt bygge, behöver du inte kasta burken ditt på ett hygge. God jul och ett år med nya tag, tystnad till oss alla denna underbara dag.

 

Lucka #13 – Mad Catz T.E Gaming paket
Vinnare: Christopher Hansén

I denna klapp, finns akronym i överflöd. Har ingen aning, om hur namnen faktiskt löd. Men med dessa verktyg, dina skills blir galna. Headshots blir, snabbt en vana. Fienden smyger, det föga hjälpa. I 7.1 du hör dem, deras liv du snart stjälpa. Så när du vunnit med stil, med din egna touch. Ta sen och skriv: Tack för god match!

 

Lucka #14 – MSI Geforce GTX 950
Vinnare: Decee

När julen kommer ska man umgås med släkt… jovisst… Men du tycker ju alltid det är är tråkigt och trist. Med ditt MSI Geforce GTX 950 kan du då fira, att du nyare speltitlar äntligen kan lira. I full HD kan du i Fallout 4 starta en fight, ty kortet är utrustat med 2 Gigabyte. Stäng in dig i rummet och se grafik du om förr bara kunnat drömma, och släkten därute… ja de kan du glömma.

 

Lucka #15 – Crucial DDR4 Ballistix Sport 16GB
Vinnare: Toby Kring

När man som siste man står, kan det vara bra att minnena består. För om det laggar när man skall skjuta ,så kan det brista så det tjuta. Därför så kan minnen från crucial vara bra, så man inte laggar när det som minst går bra. Ballistix sports serien är nog bäst, om man vill se till att toppa listan som en best.

 

Lucka #16
Rabatt hos NetonNet – Asus Radeon R9 Fury Strix + Star Wars Battlefront för endast 4990:-

Lucka #17 – Toshiba P300 HDD
Vinnare: Jonny Tran

En lucka med Toshiba P300, är en hårddisk som får mig att beundra, SSD må vara snabb och rapp, men lagringsstorlek och pris är en annan etapp, Filmer, bilder och alla dokument får rum, ett mekanisk underverk på 3,5 tum.

 

Lucka #18 – Creative Sound BlasterX H5
Vinnare: Yemi Kev

Låt mig berätta om min bästa vän. Det må så vara att ni undrar, vem är hen? Ja vem, å vem, om inte den underbara BlasterX H5! När man hör fötterna trampa, då vet man precis vad man bör göra. Kanske hade det varit bättre att kampa. För lilla H5 viskar i mitt öra! Varför sitter folk och klurar? Det självklara valet är dessa hörlurar!

 

Lucka #19 – Crucial MX200 500GB 2.5” SSD
Vinnare: Gustav Molin

Om du denna snöfria jul, ändå vill ge bort något kul. Överväg Crucials MX200, dess specs är verkligen att beundra. 500 GB SATA 3 och 6GB per sekund, priset landar runt stadiga 140 pund. Visst kan du få ett SSD billigare än så, men tänk då bara allt du måste avstå. Denna mackapär har mer än man kan begära, dess snabbhet är av det extraordinära. Nu ska jag sluta göra produktreklam. Ha en god jul, kram!

 

Lucka #20 – Qpad MK-90 + QH-90
Vinnare: Fabian Johnsson

Utan dessa är ingen dator komplett. Att vinna över motståndarna i spel blir nu lekande lätt. Schysta tangenter och fantastiska lurar, nu är det ingen som sitter och tjurar. Nu kan du på full volym lyssna på Michael Jacksons ”Bad” Med riktigt schysta gaming-prylar från Q-pad!

 

Lucka #21 – Toshiba Q300 Pro SSD
Vinnare: Jeanette Johansson

Säg farväl till långsam dator och långsam start, med disken på toshiba är det på några sekunder klart. Inga konstiga ljud och inga tröga datorer mer, med denna så kommer du snart vilja ha fler.

 

Lucka #22 – Antec Edge 550EC PSU
Vinnare: Oskar Holmberg

Med 550W och guldcertifierad 80 plus, ger det dina komponenter en ordentlig skjuts. Detta agg är modulärt, så problem med sladdhärva blir sekundärt. Fläkten mäter 135 millimeter, så va säker på ha ordentligt med lim bakom dina tapeter.

 

Lucka #23 – Intel NUC i7
Vinnare: SoulBurn

Med denna lilla pryl i mitt hem, skulle jag bli glad ut i varje lem. Mitt filmtittande skulle bli en fröjd, jag skulle känt mig så lycklig och nöjd. Idag när jag ska starta en film hörs bara en samlad suck, jag är säker på att det skulle låta annorlunda om jag hade en grym NUC. Som grädde på moset är det en Intel i7, jag drömmer mig bort redan nu. God jul!

 

Lucka #24 – Huawei Mate S + Huawei Watch
Vinnare: Erik Eklund

När julens klockor klinga och du vill släkten ringa kommer denna väl till pass, en telefon i vacker stass. Bästa teknik i lyxförpackning, men inte nog med det – den har uppbackning! En liten kamrat att på armen bära så att allt du behöver alltid finns nära. Notiser, klocka och kalender, alltid inom räckhåll för dina händer. Det här är årets bästa grej, God Jul önskar dina vänner på Huawei!

För er som inte vann denna gång så kommer här ett tips från coachen. Håll ögon och öron öppna, för något säger mig att fler tävlingar är på väg med mera spännande vinster.

Hela redaktionen får återigen passa på att tacka för all tid ni har lagt ned på era inskickade bidrag. År 2016 kommer som sagt bli ett intressant år och vi har redan fått en rejäl rivstart med både CES2016 och nykomlingen Mus-Bonanza.

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mouse Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mouse
Medlem
Mouse

Riktigt bra, grattis alla ni som vann.