Julafton är kommen och gången och medan vi smälter julmat och fortsätter pilla på våra nyvunna julklappar är det dags för oss på NordicHardware att fortsätta utse vinnare i vår stora julkalender. Medan redaktionens jury fortsätter att slita med tusentals roliga och underhållande rim kommer här andra veckans vinnare.

Rimma för att vinna. Det låter enkelt, men när man väl sitter där för att komma på ett storslaget rim och ordblindheten kryper sig allt närmare så blir det genast lite mer komplicerat. Detta har dock inte satt stopp för flertalet geniknölar som har lyckats leverera både vitsord och eftertanksamma rim.

Konkurrensen har varit stenhård och julrim har vi fått in med råge. Även fast det har tagit sin tid att gå igenom alla bidrag så har det samtidigt varit ett stort nöje att få ta del av allas skapelser. Dessutom kan man inte sluta förundras hur duktiga och kreativa rimmare vi har bland våra läsare.

Lucka #7 – Antec ISK 600
Vinnare: Pontus Bystedt

Här är Antecs nya låda, kolla in den och beskåda. ISK-600 i sin prakt, värd även utan fri frakt. Liten men ändå störst, släcker dina komponenters törst. Temperaturer de hålls på en låg nivå, hoppas du detta chassi i år kan få.

 

Lucka #8 – SpeedLink Gaming Package
Vinnare: Abc

Om man ska spela till timmarna små, kan inte tillbehören hålla budgetnivå. Med belysta tangenter och precisa möss, är det dags för de gamla att säga adjöss. Ljudet är icke heller att förglömma, om ett sånt här paket kan man bara drömma.

 

Lucka #9 – Samsung 850 PRO Series 250GB 2,5″
Vinnare: Philip Andersson

Med ditt stora hjälpande dyrbara minne, du kommer lugna och stilla mitt sinne. Ett litet, kantigt, hårt, paket. Förvandlar min dator till en raket. Om jag nu dig skulle ha turen att vinna. Skulle jag nästan äkta kärlek finna. Ty plånkan och chassit är lika tomt, att slå i bordet vid lagg gör ack så ont. Gör denna jul till den bästa nånsin Och få min ansiktsmin att bli till ett flin.

 

Lucka #10 – ASUS Strix DSP
Vinnare: Viktor Karlsson

En liten gamer-flicka, åh så glad hon var. Nu var det minsann endast femton dagar kvar. På julklappslistan stod enbart det vackraste hon kunde tänka. Hoppades innerligt att tomten detta henne skänka. En enastående svart-orange, alldeles himmelsk hörselsnäcka. Hon behövde den för att sin framtida gaming karriär upptäcka. Allt hon önskade var det makalösa Strix DSP. En liten gamer-flicka, åh hon var ju bara tre.

 

Lucka #11 – Mad Catz Saitek X52 Pro Flightstick
Vinnare: -PrE-

Höger, vänster, upp och ner, finns inte många som kommer undan mer. Framför mig ser jag hur du ler, när du dina fiender missiler ger. Du kommer garanterat känna dig hightech, med denna grymma pinne från Saitek. god jul!

 

Lucka #12 – be quiet! Straight Power Pro 10 500W + Silent Base 600 i valfri färgkombination
Vinnare: Mikael Grahn

Snön lyser vit på taken, endast jag är vaken. Det låter så mycket att jag har svårt att sova, nästan så jag väcker hela huset vill jag lova. Att spela spel när det låter så mycke, är inte kul i mitt tycke. Med dessa till ditt bygge, behöver du inte kasta burken ditt på ett hygge. God jul och ett år med nya tag, tystnad till oss alla denna underbara dag.

 

Det bästa med julen är ju självklart att få dela med sig, och att dela med sig är något som vi på NordicHardware har satsat stort på under året 2015. Vi återkommer inom kort med de slutgiltiga vinnarna i vår Julkalender och önskar tills dess alla en riktigt god fortsättning!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JumboJeppeSupersaiyan_IV-PrE- Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
-PrE-
Medlem
-PrE-

Tack!
Och grattis till er andra 🙂

/Emil

Jakub Gorski
Medlem
Jakub Gorski

Fint skrivet allihopa! God fortsättning på Er! 😀

JumboJeppe
Gäst
JumboJeppe

När får man veta vilka som vann de resterande veckorna? 🙂