Blogg-sidan har fått sig en liten uppfräschning och vi har fått ett tillskott av nya bloggare 🙂 Mixen av bloggare består nu av rollerna Journalist/Jurist, Chefredaktör, Ämnesexpert på NH, en old school datorentusiast/Magister i Biokemi och det något sällsamma yrket Rymdingenjör.

Vi har också gjort om hur bloggarna syns på siten, om man följer våra nyheter på förstasidan (vilket man naturligtvis gör!) så ser man bloggarnas inlägg där i den dagliga bevakningen. Man ser dem också i rutan ”I fokus” som tar fram aktuella viktiga händelser men för den som vill stalka sin bloggare ordentligt, då gör man det bäst på själva Blogg-sektionen.

Den hittar man från huvudmenyn och på den sektionen kan man även läsa mer om vilka bloggarna är och vad de tycker om att blogga om. Ämnen som tas upp är juridik och IT, IT-politik, Smartphones, Ultrabooks, och allehanda saker våra bloggare stöter på i sina liv. Har du missat de tidigare blogg-inläggen är det ingen ko på isen, alla blogginläggen är kvar och finns på Bloggsektionen. Inom kort kommer våra Bloggare få ytterligare förstärkning, men mer om det senare.

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Valentin N Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Valentin Nielsen
Medlem
Valentin Nielsen

Intressant 🙂 och fin update 🙂