Futuremark ligger bakom flera av de mest populära testsviterna för PC-plattformen och senast i raden är systemtestet PCMark 7. Nu har det finska företaget satt lanseringsdatumet till den 3 maj och börjat öppna upp för förhandsbokningar av en nya testsviten där fokus ligger på att stressa processor, minne och lagringsenheter.

PCMark 7 kommer att göras tillgänglig i tre olika versioner där instegslösningen Basic Edition är helt gratis att använda. Här finns det endast ett PCMark-bastest tillgängligt och begränsat antal sparade resultat.

Utöver detta finns en Advanced Edition för de användare som vill lagra en fler resultat, slippa reklam och få tillgång till ytterligare systemtester med individuella belastningstester. PCMark 7 Advanced Edition kostar 39,95 USD, 250 kronor i nuvarande valutakurs.

Futuremark har även en Professional Edition som är tänkt att användas av företag och datorbyggare som vill testa eller demonstrera sina datorer. Denna utgåva kostar 995 USD och erbjuder styrning genom script samt extra prioriterad support.

En tydligare genomgång av de olika testsviterna och möjlighet till att förhandsboka den nya testsviten finns att hitta på Futurmark.com.

pcmark7

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments