Epic Games fortsätter ge bort minst en speltitel i veckan via sin plattform Epic Games Store och denna vecka är det Rage 2 och Absolute Drift som finns att klicka hem gratis.

Veckans gratisspel hos Epic Games Store kommer i form av Rage 2 och Absolute Drift. Det förstnämnda lanserades år 2019 och är ett samarbete mellan Avalanche Studios som stått för Just Cause-serien och Id Software som gett oss Doom.

Rage 2 tar plats i en postapokalyptisk, öppen värld och fick ett ganska ljummet mottagande när det lanserades för snart två år sedan. Flera aspekter i spelet kritiserades, såsom dess handling och något tomma spelvärld. Många påpekade att trots en stor värld spelare hade att utforska var den tyvärr relativt öde på saker att faktiskt interagera med. Spelet är dock gratis fram till på torsdag så den som velat spana in spelet själv behöver inte öppna plånboken för att göra det.

Absolute Drift är ett spel i en helt annat stil jämfört med Rage 2. Detta är ett racingspel i arkadstil sett ovanifrån. Precis som namnet antyder går spelet ut på att lära sig hur man sladdar på bästa sätt för att få så många poäng som möjligt. Spelets lanseringstrailer beskrivet det som ett “vilseledande simpelt driftingspel”.

De två speltitlarna finns som tidigare nämnt tillgängliga att klicka hem gratis just nu. Epic Games Store byter ut sina gratisspel varje torsdag. Den som vill ha Rage 2 och Absolute Drift i sitt spelbibliotek utan att behöva lägga ut några pengar har således lite mindre än en vecka på sig.

Den 25 februari ersätts dessa två speltitlar med Sunless Sea som då blir tillgängligt utan kostnad under en vecka.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments