Samsung Electronics fortsätter att pumpa ut bildvisare och senast i raden är datorskärmen SyncMaster C27A750 som med en 27 tum stor TN-panel bjuder på en ganska udda funktion. Skärmen kommer med integrerad UWB-teknik (Ultra-Wide Band) som gör det möjligt att ansluta en bärbar dator eller annan källa helt trådlöst.

Samsung SyncMaster C27A750 har en upplösning på 1920×1080 pixlar och LED-bakbelysning. Förutom en väldigt tunn och stilren skärmpanel får man även en bildskärmsfot med en mängd olika anslutningar. Samsung har inte bara nöjt sig med att trycka in en UWB-sändare i foten man har även försett skärmen med fyra stycken USB-portar, varav två USB 3.0, för att kunna förvandla skärmen till en trådlös dockningsstation. Räckvidden med den medföljande ultra-wide band USB-stickan är 1 meter och inkopplade USB-enheter i skärmen kan direkt användas genom en trådlöst ansluten dator.

Hub_Monitor_Konzept

Hubb-monitorkonceptet är mångsidigt: Med fyra USB-portar (2x USB 2.0/2x USB 3,0) vid foten av skärmen tillåts användaren att koppla in Tablet PC, MP3-spelare, skrivare, externa lagringsenheter, samt tangentbord och mus, vilka omedelbart blir tillgängliga när den bärbara datorn är trådlöst ansluten till monitorn. 

Skärmen kommer även utrustad med en HDMI och D-Sub anslutning för dem som föredrar vanliga hederliga kablar men med en tillhörande UWB-sändare (USB-ansluten) och en prislapp på runt 6 000 kronor tycker vi att skärmen är värd en trådlöst ansluten dator. Samsung SyncMaster C27A750 ska finnas på butikshyllorna under april månad.

C27A750_front

C27A750_back

C27A750_side

Subscribe
Notifiera vid
2 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
13 Årtal sedan

Intressant, bra att ni skriver artiklar om nya produkter. men har ni några mer information gällande Samsungs 100% RGB skärm?