Samsung Galaxy Nexus som väntas bli den första produkten med Googles nya Android-operativsystem, Ice Cream Sandwich ska alldeles nyligen blivit uppskjuten till ett senare datum. Tillkännagivandet var först planerat att hållas på CTIA, San Diego den 11:e oktober och man är tystlåtna om anledningen till beslutet.

Vi har tidigare haft bekräftat att Samsung och Google skulle visa upp sin Galaxy Nexus den 11:e oktober på CTIA men nu på eftermiddagen har företagen tagit en helomvändning. I ett gemensamt pressmeddelande lägger Samsung och Google fram nyheten:

Samsung and Google decide to postpone the new product announcement at CTIA Fall. We agree that it is just not the right time to announce a new product. New date and venue will be shortly announced.

Allt vi får reda på är att de inte känner att det är rätt läge att tillkännage deras nya produkt, men att ett nytt datum och plats ska tillkännages inom kort. Det vi vet är i alla fall att vi inte borde behöva vänta så mycket längre, då Eric Schmidt sa att lanseringen av Ice Cream Sandwich skulle ske under oktober eller november.

Källa: Stuff

Relaterade artiklar:

Subscribe
Notifiera vid
4 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
RoadRunner
12 Årtal sedan

Respekt för Steve Jobs och att de inte känner Apple flåsa så mycket i nacken efter i4S?

lang
12 Årtal sedan

Iphone 4s må inte bli en femma utan en 4 on drugs.

Men IOS5 kommer släppas i vilket fall som helst.
Och sist jag kollade gör android OS och inte telefoner. Även om dom har en work in progress.
Sen i den här branschen finns de inget som heter repsekt. I såna fall spel för galleriet för att verka normal. Dom hitta nog en bug. Eller vill lansera oset till sammans med deras nya telefon, vilket skulle pusha både telefonen o oset samtidigt.

RoadRunner
12 Årtal sedan

Samsung och Google = både OS och telefon. Självklart vill och kommer de att lansera både OS och telefon samtidigt, hur ska de annars marknadsföra det? Som ett demo på en dator? Det som jag anser vara intressant med tiden är vad som skulle ha hänt om Jobs levt fortfarande men ännu viktigare för releasen, vad som skulle ha hänt om Apple presenterat iPhone 5 och den levt upp till förväntningarna. Att allt sen i slutändan handlar om affärer oavsett om det innebär att visa respekt eller inte, det är en helt annan sida av myntet. Att det lär ska… Läs hela »

hawkie
12 Årtal sedan

Hade Eric dött hade Steve och Apple skitit fullständigt i att skjuta upp sin lansering så…