Samsung passade på att presentera lite nya budget och mellanklasslurar på MWC2013 och vi kikade lite närmare på minstingen Young som påminner oss om en knubbig modell av Galaxy S III med betydligt lägre prislapp. Tyvärr inte låg nog för att motivera telefonens bantade specifikationer.

Samsung fyller på underifrån med nya Android-telefoner och som ny instegsmodell hittar vi budgettelefonen Galaxy Young, en ganska liten krabat med 3,2-tums skärm och 320 x 480 pixlars upplösning. En enkelkärnig processor på 1 gigahertz samt 4 gigabyte integrerat lagringsutrymme samt Android 4.1 Jelly Bean. Telefonen påminner om en liten och knubbig modell av Galaxy S III och med en prislapp på 1 495 kronor kommer Young få det svårt mot betydligt bättre rustade konkurrenter som exempelvis Nokia 520 eller andra budgetlurar på Android-marknaden.Subscribe
Notifiera vid
6 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Marquzz
11 Årtal sedan

Trevligt med små telefoner för de som inte har så höga krav. Men prislappen är helt åt helvete. Samsung gör en Apple och överprisar sina telefoner bara för att de kan. En prislapp på runt 900:- hade nog varit mer passande

Segen01
Segen01
11 Årtal sedan

Snart kommer Galaxy varumärket att urvattnas helt om Sammy fortsätter släppa telefoner som den ovannämnda.

Trist

NiQ3
11 Årtal sedan

Att dom använder S3:ans design fastän den får en ersättare om en vecka drygt.
Kommer S4 ha liknande design tro?

StarGolder
StarGolder
11 Årtal sedan

Jag tror att: Galaxy Young blir en ersättare till nyvarande Mini 2 som var en ersättare till Mini. (jag äger fortfarande en mini) haft den i över ett år nu.

priset ja… de tar bara en siffra nu men när produkten kommer i handeln så blir det en “riktig” prislapp. jag skulle gissa på runt 995:- som jag köpte mini (inkl 1 års-surf från Telia och Kontantkort) då.