Smarta hemmet får djursäng med inbyggd klimatanläggning

En uppkopplad säng ger dig bättre koll på dina husdjur

0

Det smarta hemmet fortsätter att utvecklas. Petrics visar upp en smart djursäng med inbyggd klimatanläggning och tillhörande aktivitetsmätare.

Smarta hem-produkter är något trendar just nu och flera stora tillverkare har hoppat på tåget. Vi träffar tillverkaren tillika djurvännerna från Petrics för att titta närmare på smarta hem-produkter för våra husdjur.

Med sig till Las Vegas har dem en uppkopplad säng för hundar och katter samt en aktivitetsmätare för dina husdjur.

Håller katten sval när det blir riktigt varmt

Petrics idé är att med den nya smarta djursängen kunna hålla koll på vikten hos ditt husdjur samtidigt som den skall ge bättre sömn. Den inbyggda vågen tillsammans med sensorer håller ett öga på ditt djurs sömnmönster vilket kan avslöja ohälsa mycket tidigare än vad vi annars kan uppfatta.

Djursängen har en integrerad klimatanläggning vilket gör att den kan hålla en jämn och sval temperatur för din hund eller katt oavsett om det är varmt eller kallt i huset. All elektronik finns i den bakre delen av sängen så det är inga problem att ta av alla tyg och madrasser för att tvätta eller rengöra dem.

Aktivitetsmätare hjälper dig hålla koll på vovvens hälsa

Kompletterar du din smarta djursäng med Petrics aktivitetsmätare så kan du i god tid se hur dina djur mår. Den vattentåliga lilla dosan fästs enkelt runt ett befintligt halsband på ditt husdjur och börjar att bevaka aktivitet direkt.

Petrics jobbar just nu med Google Home, Alexa och Nest för att få till en så bra integrering som möjligt med befintliga hubbar för det smarta hemmet.

Priset för den här lösningen är cirka 1 200 kronor. Djursängen finns i flera storlekar och startar med ett cirkapris om 1 000 kronor och aktivitetsmätaren förväntas hamna mellan 200 till 300 kronor. Målsättningen är att båda produkterna skall finnas ute på marknaden i slutet av 2018.

Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments