OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Huawei
Honor 9 är här och aldrig förr har en Honor-mobil fått så många funktioner för att höja kamerakvalitet, ljud- och bildupplevelse.

Brukar du kolla streamade serier i mobilen, eller lyssna på musik? Antagligen. Prova det i en Honor 9 och du lär bli glatt överraskad.

Honor har samarbetat med Monster för att ta fram en ny tonkontroll. Målsättningen har varit att både höja ljudkvaliteten och ge dig som användare mer kontroll. Resultatet kallas Honor Purity equalizer och fungerar när dina hörlurar är inkopplade.

I regel fungerar en equalizer bara i vissa appar; men Honors fungerar i hela systemet, i alla appar. Netflix, Spotify och vad du vill.

Bildupplevelsen är för de flesta minst lika viktig som ljudet. Honor 9 har en fullhd-upplöst skärm för att ge en balans mellan skärpa och låg batteriförbrukning. Panelen är en ips-lcd, vilket ger realistisk färgåtergivning och hög läsbarhet i solljus.

Två kamerasensorer

En mobilkamera är inte bättre än sin app. För att göra ditt fotande snabbare och mer effektivt, har Honor designat en app där centrala funktioner aldrig ska vara långt borta, eller svåra att hitta. Två insvepbara menyer ger åtkomst till de centrala kamerafunktionerna samt olika fotolägen som hdr och video.

En av de största utmaningarna med foto, är att ta bilder i svagt ljus. Det blir antingen suddigt eller gryniga, eller både och. Nyckeln är att ta in mer ljus i kameran på så kort tid som möjligt. Honor löser detta på två sätt. Dels har kamerorna ljuskänslig optik, med 2.2 f-stopp. Och dels har man tänkt om kring sensorerna. För att öka ljusinsläppet ännu mer är det inte en utan två kamerasensorer.

En sensor  är svartvit och en är i färg. Den svartvita kamerasensorn kan självklart användas för sig. Du får då äkta svartvita bilder, utan att använda några extra appar. Svartvita bilder ser ibland bättre ut än färgbilder, inte minst när ljuset är dåligt, eller då du vill skapa en medveten effekt.

Gopro Quik hjälper dig att skapa minnesvärda videoklipp

När du tar bilder på dig själv och polarna, är det viktigt att alla ryms i bilden och att den blir skarp. Frontkameran i Honor 9 har åtta megapixlars upplösning vilket är mer än tillräckligt för de situationer där den normalt används. Den har också en vid bildvinkel, för att ni alla ska rymmas, utan selfiepinne.

Föredrar du istället att använda externa kameror för att fånga det ni gör? Det är inga problem, Honor 9 fungerar utmärkt med till exempel GoPro. GoPros app är också förinstallerad så att du enkelt kan göra färdiga videor med snygga effekter och musik; direkt i din Honor 9.

Självklart ska du inte köpa en mobil utan att testa den först. Kom därför in till någon av våra återförsäljare och kläm, känn och fota.

OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Huawei

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid