Rätt underlag är nyckeln till framgång

Är det något som kan sänka den bästa spelaren och tillika mest påkostade musen är det underlaget. I värsta fall har du inte ens en musmatta och om du har en så är den sliten på de ställen du använder musen mest och kanterna helt upprullade efter år av spelande.

Likt fotbollsspelare svärande över felstudsar på grästuvorna är en det många datorspelare som slagit näven i bordet när muspekaren fastnat i en smutsig och sliten musmatta.

Asus ROG Sheath kombinerar gummi och textil för att matcha både optiska och lasermöss.

Det är inte bara din prestation utan även komfort som blir lidande av en dålig musmatta. Se till att välja en modell som inte drar ner din mus i skiten. Den mest påkostade gamingmusen kan inte rädda dig när musmattan inte håller måttet.

För att säkra dig så mycket som möjligt mot slitage och optimera komfort kan du slå två flugor i en smäll med en kantsydd musmatta i textil. Både din underarm och dina medspelare kommer att tacka dig. Sydda kanter ger inte bara en ökad komfort utan även längre hållbarhet då de inte fransar sig likt traditionella musmattor. Idag finns flertalet olika typer av tyg-vävnader att välja på beroende på om du vill ha bra glid eller kontroll. Även här finns kan det vara bra att prova sig fram och satsa på en matta som matchar just din spelstil och mus. Vissa mattor är anpassade för snabba rörelser medan andra lämpar sig bäst för mindre men precisa musgester.

Asus ROG Sheath gör plats för både tangentbord och mus med en bredd på hela 900 millimeter.

Slutsats: Underskatta inte musmattans vikt. En påkostad gamingmus förtjänar ett bra underlag och är du riktigt petig kan du växla matta beroende på spel då prislappen sällan springer iväg allt för mycket.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid