Nu har det blivit dags igen för spelsugna att roffa åt sig nya speltitlar till nedsatt pris i och med Steams sommarrea som officiellt är igång under de kommande veckorna.

Är du sugen på att införskaffa ett eller flera nya spel till biblioteket utan att lägga ut fullpris är Steams sommarrea ett av de bästa tillfällena som finns. Just nu är rean igång och kommer fortsätta fram till klockan 19:00 den 11 juli.

Bland de prissänkta speltitlarna hittar vi till exempel Elden Ring, Hogwarts Legacy, Dead Island 2, Manor Lords, Dragon’s Dogma 2 och Baldur’s Gate 3. Är det RPG-spel man specifikt är ute efter finns annars The Witcher 3 att köpa för endast cirka 30 kronor under rean. Är man mer sugen på en taktisk shooter kostar Ghost Recon: Wildlands omkring 50 kronor. Skulle vi lista alla speltitlar på rea här skulle inte en själ på denna jord orka läsa allting. Ni får helt enkelt starta upp Steam och se vad för erbjudanden som finns just nu.

Rean kommer som tidigare nämnt pågå fram till den 11 juli klockan 19:00 svensk tid. Nästa rea efter detta är den årliga höstrean samt halloweenrean som båda är mer fokuserade på specifika slags spel än vad sommarrean är.