Med Arctis-serien hoppas Steelseries erbjuda gamingheadset som passar allas intressen och fortfarande håller en strilren estetik – trots lysdioderna.

Steelseries försöker gå ifrån den lite mer aggressiva design som finns i flera gamingprodukter och tar ett steg närmare ett ytterligare lite mer minimalistiskt yttre med sin nya headsetserie. Arctis-serien blir Steelseries försök till att få fram en tidlös design med prisvärda funktioner.

Steelseries Arctis kommer att finnas i tre varianter, Arctis 3, Arctis 5 och Arctis 7. Arctis 3 är den billigaste varianten och 7:an den dyraste. Alla delar samma basfunktioner och utförande, men ju högre upp i serien man går ju mer unika funktioner får man på sitt headset. Förutsatt att man är villig att låta plånboken få sig en smäll.

namnlos

Arctis 5 och 7 får så kallad ChatMix-funktion som ska låta användaren att öka ljudnivån på sina röstsamtal individuellt från ljudnivån från spel eller musik. Något som mycket väl kan underlätta och låta användare slippa pilla runt i ljudinställningarna för spelen i sig varje gång någon ringer på Skype eller andra röstchatt-program.

Steelseries Arctis 5 får även RGB-belysning på kåporna och Arctis 7 får en trådlös funktion med så kallad Zero Latency-anslutning som ska eliminera lagg i både hörlurar och mikrofon.

Steelseries kommer även att erbjuda olika huvudband för användare som känner suget efter att göra sina hörlurar lite mer personliga med olika färger och motiv.

Steelseries Arctis 3 och Arctis 5 finns nu att köpa från Steelseries hemsida och har ett riktpris på 899 kronor respektive 1 099 kronor. Arctis 7-modellen förväntas bli tillgänglig för konsumenter i början av 2017.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments