Reeven Rheia – ljudisolerat aluminiumchassi för 400 kronor

1

Billiga chassin finns det gott om men på Computex imponerar inhemska Reeven med budgetchassit Rheia, med aluminiumskal och ljudisolering för 400 kronor.

Nystartade Taiwanesiska Reeven ställer ut processorkylare, fläktar och chassin på Computex och en av modellerna fångar vårt intresse. Reeven Rheia är namnet på ett relativt litet och stilrent ljuddämpat chassi som visas upp. Modellen vi tittar på har ett sidofönster men det kommer även säljas med en ljuddämpad panel.

Inne i chassit finns det möjlighet att göra en snygg kabeldragning genom kabelhålan runt moderkortsplåten. Nätaggregatet ryms under en bur som täcker hela nedre delen av chassit, där man också kan gömma undan onödiga kablar. Kylningen sker med två fläktar fram och en bak. Det finns inga 5,25 tums platser, utan endast plats för 2,5 tums enheter.

Det mest intressanta med Rheia är däremot priset, som personalen på plats menar ska landa på endast 400 kronor.

I samma monter får vi även kika närmare på en prototypmodell från Reeven, med en intressant “bakåtlutande” design i aluminium och glas. Här finns det dock varken lanseringstid eller pris tillgängligt i nuläget.

computex_2016_3

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Michael
Michael
8 Årtal sedan

När släpps detta chassi ungefär?