Efter succén med Hyperx Cloud vill Kingston introducera det mer prispressade Cloud Stinger, med löften om ett välpresterande headset för massorna.

Det är dags för ännu en uppdatering av Sveriges största headsetjämförelse, och det med ett nytt headset från Kingston. För de som vill lära sig mer om headset, vad man ska tänka på som konsument och vilka modeller som är mest intressanta idag ska ni ta er vidare till Svenska Headsetguiden där nu även detta headset finns representerad. Här nedan följer samtidigt en summering av vårt tillskott i guiden.

Det är svårt att nämna något som vi inte har skrivit angående Kingston och deras Hyperx Cloud, både första och andra generationen har varit och är fortfarande prisvinnande i vår headsetguide. Vanliga Cloud går att hitta för omkring 700 kronor, nu introducerar Kingston Cloud Stinger för en lägre prislapp. Ett lättare och billigare headset för den som söker ett mer budgetorienterat alternativ som spelheadset. Förväntningarna är höga med tanke på meritlistan från de dyrare syskonen.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments