In Win 805 är ett stilrent datorchassi tillverkat i en blandning av aluminium och härdat glas. Chassit är med sin semitransparenta design även ypperligt lämpad för de datorbyggare som gärna vill visa upp sina komponenter. Passande nog är också In Win 805 ett av priserna i Svenska mästerskapen i moddning och vi passade på att ta en titt.

In Win är en taiwanesisk chassitillverkare med många häftiga datorchassi på meritlistan. De flesta har på senare år samtidigt varit riktade för superentusiaster med prislappar lika extraordinära som dess chassidesign. Nu anländer samtidigt allt fler modeller i samma konceptliknande anda men med fokus på konsumentmarknaden.

Läs även: SMPC 2015 – Svenska mästerskapen i moddning på nystartad communitysajt

In Win 805 är en av de senaste modellerna som med en mix av sober aluminium och stryktåligt härdat glas levererar ett unikt designintryck. In Win som huvudsponsor av Svenska mästerskapen i moddning, som just nu arrangeras av bland annat NordicHardware på SMPC.se, valde att ta med sitt 805-chassi som ett specialpris i deltävlingen In Win SMPC Challenge 2015.

Vi passade på att kika lite närmare på chassit som en av er duktiga chassimoddare där ute kommer att plocka med er hem.

Vinn en resa till Taiwan – Prisbord på över 100 000 kronor

Svenska mästerskapet i moddning – SMPC 2015 – arrangeras på communitysajten SMPC.se och den 27:e december kommer vi att kora Sveriges främste datormoddare. Prisbordet som omfattar bland annat en resa till Taipei i Taiwan har ett värde på över 100 000 kronor och finns att läsa mer om här.

För dem som registrerar sig på sajten finns det inte bara möjlighet att följa eller delta i mästerskapet, man står även på första parkett när det vankas nya artiklar och har chansen att vinna en av marknadens snabbaste SSD-enheter – Intel 750 800GB med ett värde på över 8 000 kronor.

Registrera dig på SMPC.se för chansen att vinna Intels rykande vassa SSD och för att få mer information om Svenska mästerskapen i moddning.

Information och partners

Lägsta pris på Prisjakt.nu

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Morkul Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Morkul
Medlem
Morkul

Snyggt och trevligt att titta på? Det är ju en högst subjektivt 😉

Personligen tycker jag detta är ett av de fulast chassin jag sätt på ett tag. Men smaken är som baken och det är väl tur det.