Summering

Det har blivit dags att summera vårt test av MSI GS65 och resan har ur ett gamingperspektiv varit helt fantastisk. Det var länge sedan vi fick chansen att testa en så balanserad maskin mellan prestanda och mobilitet, men allt var tyvärr inte guld och gröna skogar.

Sammanfattning  MSI GS65 Stealth Thin 8RF

  • Grym CPU-prestanda
  • Bra grafikprestanda
  • Fantastisk gamingskärm
  • Gott om portar
  • Bra mikrofon och kamera
  • Usel byggkvalitet

Omdöme: MSI GS65 Stealth Thin 8RF

MSI vill med GS65 Stealth Thin 8RF visa att de också kan bygga tunna bärbara gamingdatorer och de har verkligen inte sparat på prestandakrutet. Laddad med Intels senaste sexkärniga processor så knockar MSI GS65 de flesta av våra testade datorer i ren beräkningsprestanda. Addera sedan en mycket kompetent grafikkrets i form av Nvidia GTX 1070 Max-Q och grundreceptet för en kraftfull gamingmaskin i ett portabelt fortmat är verklighet.

MSI har verkligen lyckats med att skapa en gamingmaskin där fokus ligger på spelandet. Den 15,6 tums-stora skärmen med 144 hertz gör spelandet till en fröjd samtidigt som du kan vara helt mobil. Men MSI fokuserade för mycket på gaming och prestanda och glömde bort byggkvalitén.

”En riktigt bra men dåligt byggd gamingdator”

Det faktum att det knäpper och sprakar i plasten när man använder den återspeglar verkligen inte prissättningen. Det lämnar oss med en riktigt bra men dåligt byggd gamingdator.

MSI GS65 är i det stora hela en utmärkt gamingdator för dig på resande fot eller som bara vill vara mobil, men med sådana brister i byggkvalitén räcker det tyvärr inte hela vägen fram till en utmärkelse i Svenska laptopguiden.

MSI GS65 Stealth Thin 8RF
6.8 Expertomdöme
0 Läsaromdöme (0 röster)
CPUIntel Core i7-8750H
GPUNvidia GTX 1070 Max-Q
Fördelar
Bra prestanda
Bra skärm
Bra kamera och mick
Nackdelar
Usel byggkvalité
Priset
Högljudd
Bra att veta
Har 144 hertz skärm för riktigt bra flyt i spel
Prestanda9
Kylning/Design6.5
Batteritid5
Pris
Lämna/Läs läsaromdöme
Vad läsare tycker... Logga in för att lämna omdöme
Sortera:

Bli först att lämna ett omdöme.

User Avatar
Verifierad
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Visa mer
{{ pageNumber+1 }}

Marknadsanalys 2018-06-14

Nu har vi äntligen fått testa en dator med Intels nya sexkärniga processor i laptopguiden och vi är sannerligen glada över att se förbättringarna i prestanda. Det sätter ribban för kommande lapotops under året där fokus ligger på produktivitet eller gaming.

Håll utkik på NordicHardware för fler intressanta laptop-tester.

Den här artikeln är en del av Svenska Laptopguiden, vårt löpande test av bärbara datorer. Där hittar du alltid våra aktuella rekommendationer, länkar till alla våra bärbara datortester och andra relaterade artiklar.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid