MSI GS65 Stealth Thin 8RF - Tangentbord, pekplatta och högtalare

Tangentbordet

MSI spinner vidare på sitt samarbete med Steelseries när det kommer till tangentbord i sina bärbara gamingmaskiner. Tangentbordet på MSI GS65 är bakbelyst med fullt RGB-stöd och belysningen kan kontrolleras per tangent.

Slänglängden är relativt kort men aktiveringskraften aningen hårdare vilket gör att vi känner varje tangentaktivering tydligt samtidigt som det minskar risken för att vi klickar på en tangent av misstag.

Känslan i tangenterna är inte i närheten av Microsofts bärbara motsvarigheter men med det sagt så upplever vi GS65 tangenterna som fullt funktionsdugliga för både spel och arbete.

Pekplattan

En bärbar gamingdator kommer allt som oftast användas med en riktig gamingmus men givetvis har MSI GS65 försetts med en pekplatta.

Pekplattan kan inte på något sätt mäta sig med Apples motsvarigheter i det mobila segmentet men vi kan utan problem utföra enkel navigering på MSI GS65 och det håller samma nivå som pekplattor hos andra gaminglaptops.

Högtalare och mikrofon

Högtalarna på MSI GS65 har ett balanserat ljud för att komma från en laptop men de är ganska anonyma då ljudstyrkan inte alls är särskilt imponerande. Sammanfattningsvis bra men lågt ljud från Dynaudio-högtalarna i MSI GS65.

Mikrofonen är riktigt tydlig och bra och vår röst hörs klanderfritt. Det är inga problem att ha röstmöten och samtal direkt från datorn.

Kamera

Placeringen av kameran på MSI GS65 är precis där vi vill se den, i toppen av skärmen. Kvalitén är helt godkänd för vanliga videomöten och vi tackar MSI för att de inte prioriterat bort funktioner så som kamera och mikrofon.

 

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid