Huawei Matebook X Pro - Mjukvara

Laptop och notebooks överlag är ju nästintill ökända för att vara fullsmetade med förinstallerade program och mjukvaror från tillverkaren. Något som oftast tas emot negativt av konsumenten men det är inte alltid bara dåliga grejer som medföljer. Därför tittar vi alltid närmare på vilka mjukvaror som medföljer.

Huawei visar återigen att de lyssnar på vad konsumenterna vill ha och Matebook X Pro levereras endast med ett förinstallerat program bortsett från alla applikationer som kommer med Windows 10.

PC Manager är ett lättförståeligt och modernt designat program som hjälper användare att hålla sina drivrutiner uppdaterade, hälsotesta hårdvaran och kontakta din lokala support. PC Manager envisas inte med att påminna oss stup i kvarten om något utan finns bara där om vi skulle vilja uppdatera någon av drivrutinerna på datorn.

Det är i svenska laptopguiden ett gott betyg och vi väntar oss att tillverkare inte prackar på användare en massa onödiga och prestandakrävande program i den här prisklassen.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid