Metro 2033 (DX11)

16_Metro_2033

Metro 2033
Genre: Skräck/Överlevnad, Förstapersonsskjutare
Grafikmotor: A4, DirectX 9.0c med stöd för DirectX 11
Systemkrav: Tvåkärnig processor
1 GB interminne
GeForce 8800 / GeForce GT220
DirectX 9.0c (DirectX 11 rekommenderas)
Kommentar: En förstapersonsskjutare baserat på boken Metro 2033, av Dmitry Glukhovsky som utspelar sig i ett post-apokalyptiskt Ryssland år 2033.
Prestandatest: Separat benchmarkverktyg

metro.1366

Sist ut har vi en speltitel som med sina DirectX 11-effekter närmast är för krävande för AMD Llano. Metro 2033 får även de piggaste datorer att svettas och våra testmoderkort verkar vara precis lika väl tränade då man återigen avslutar med prestanda inom felmarginalen.

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Anton KarmehedTempelSebbe Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Sebbe
Medlem
Sebbe

Bra recention! Men prouktnamnet som står under bilden är en rubrik på nästa moderkort och inte en beskrivning av bilden ovan vilket gör texten något svårläst. (Sid 24. Slutledning)

Man förväntar sig att det skall vara en beskrivande text viket är standard. Borde därför vara större mellanrum mellan bilden och rubriken.

Tempel
Medlem
Tempel

Måste säga att det är ett av dom bättre testerna jag läst. Att ha med måtten runt sockeln är lysande och att ta med ljudkvaliten är oxå riktigt riktigt bra. Sen strömförbrukning där det är lite större skillnad än på många av de andra testade områdena gör att man verkligen får fram skillnaderna mellan korten.

Inte så sexiga moderkort imho men som test är det 5-stjärnigt.