Testresultat: NHSB - Virtualization

Det sista NHSB-testet är det vi kallar Virtualization. Det här är det överlägset tyngsta testet som vi har i vår testsvit och billigare enheter tappar ofta luften totalt. Det här testet är inspelat på en Hyper-V server som kör totalt sex stycken virtuella maskiner som dessutom har lite för lite RAM-minne (vilket gör att en del måste cachas till disk istället, något som i sin tur ökar belastningen). Det här är också det test som har överlägset högst QD, vilket borde gynna NVMe-enheter och enterprise-enheter. NHSB-Virtualization skriver 166 GB och läser 181 GB.

Märkligt nog är SX8200 Pro betydligt långsammare än SX8200, raka motsatsen mot vad vi såg med SX8200 som var snabbare i detta test men långsammare i NHSB SQL-Server. Det skulle kunna bero på SLC-cachen. För säkerhetsskull så körde vi alla tester två gånger och resultaten för båda enheterna kvarstod. SX6000 Pro är precis som tidigare på ungefär samma nivå som Intel 600p och långt efter A1000.

Båda enheterna klarar av belastning med hög QD hyfsat bra. SX6000 Pro har ganska många IO över tio millisekunder men i övrigt är det inga siffror som står ut från mängden.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid