Testresultat: NHSB - Editor

NHSB Editor är ett test som fokuserar på videoredigering och här är andelen läsning lite större igen Här läser vi 111,94 GB och skriver 63,56 GB. Det här testet är större och längre än andra, vilket också gör det tyngre än de andra två. Här brukar vi kunna se de lite billigare enheterna tappa i prestanda jämfört med de dyrare.

Återigen mycket bra resultat av Adata SX8200 Pro. Enheten är på samma nivå som 970 Evo, vilket är snabbare än exempelvis WD Black 2018 och 960 Pro. SX6000 Pro har också fått bättre fart och klättrar upp jämsides med Kingston A1000, vilket är helt okej. Det ser ut som om SX6000 tar igen prestanda ju mer skrivningar som görs. Det ska bli intressant att se hur bra den presterar i våra Workstation-tester.

Det ser ut att vara väldigt stor spridning på SX6000 Pros resultat här. Medel-latensen är ganska låg och på förhållandevis bra nivåer medan det högsta uppmätta värdet och standardavvikelsen är betydligt högre. Det betyder att de flesta IO går relativt fort men att några tar betydligt längre tid.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid