Prestanda

Vårt betygsystem är baserat på en rad olika tester som täcker lite olika scenarion. På följande sida kan du titta närmare på de resultat som står bakom betygen. Observera att betygen kan ändras vartefter vi testar fler enheter.

Här presterar vi resultat från fler enheter vilket gör det enklare att sätta den testade enhetens prestanda i rätt perspektiv.

NHSB Client

I Office presterar Adata XPG Gammix S50 Lite riktigt bra och är snabbare än exempelvis 970 Evo och 980. I det mer läs-intensiva Game-testet ser det ganska bra ut, även om enheten tappar lite i jämförelse med tidigare nämnda enheter.

NHSB Workstation

Workstation-testerna ser betydligt sämre ut och det beror på enhetens urusla skrivprestanda när SLC-cachen är slut. Adatas budget-enhet Swordfish är till och med snabbare i SQL-server.

Filetransfer

Det är tydligt att skrivning passar den här enheten bättre än vad läsning gör. Den kan givetvis inte mäta sig med de nyare PCIe 4.0-enheterna men jämfört med äldre PCIe 3.0-enheter, hänger den med bra.

Strömförbrukning

Strömförbrukningen är tyvärr alldeles för hög. Även i vila drar enheten mer än de flesta vi testat. Samma sak gäller om vi tittar på vilken energi som går åt för att utföra vissa av våra tester. Det är dock framförallt den höga strömförbrukningen i vila som ställer till det.

Innehåll

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid