Prestanda

Vårt betygsystem är baserat på en rad olika tester som täcker olika scenarion. På följande sida kan du titta närmare på de resultat som står bakom betygen. Observera att betygen kan ändras vartefter vi testar fler enheter.

NHSB Client

NHSB Workstation

Filetransfer

Strömförbrukning

Det överlägset mest imponerande med Firecuda 530 är dess sekventiella skrivprestanda. Vi har tidigare testat enheter som haft över 5 000 MB/s i teorin, men aldrig i praktiken. Denna enhet klarar inte bara det utan även över 6 000 MB/s i skrivprestanda, vilket är galet. Det gör givetvis att resultaten i de andra testerna också är riktigt bra.

Något intressant att notera är att 2 TB-modellen har bättre prestanda i NHSB Game än vad 1 TB-modellen har, men exempelvis 980 Pro har ungefär samma prestanda för både 1 TB och 2 TB.

Annons

Trots att Phison tillverkar denna kontroller på en mindre tillverkningsnod så ser vi att enheten drar ganska mycket ström (även jämfört med hänsyn till enhetens prestanda). Det är också stor skillnad beroende på vilken typ av belastning man använder. I tyngre belastning (NHSB Virtualisation) är den mindre effektiv än exempelvis i NHSB Office.

Innehåll

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid