Den fortlöpande ansiktslyftningen på Nordichardwares produkttester fortsätter, och näst ut är Svenska Nätaggregatsguiden som nu får ett nytt, förbättrat format.

Svenska Nätaggregatsguiden följer samma fotspår som Svenska Grafikkortsguiden, Svenska CPU-guiden, Svenska Musguiden och Svenska Tangentbordsguiden, som samtliga har migrerat från sina gamla format (en enda stor artikel) till ett nytt, dynamiskt uppdaterat sådant.

Numera hittar du alla nätaggregatstester, relaterade nyheter och faktaartiklar på samma ställe, i en gemensam PSU-hub på hemsidan. Den nya nätaggregatsguiden är både lättare att hitta i och mer funktionell än sin föregångare, och är bättre anpassad till Nordichardwares nya utseende och funktionalitet.psu_overview

Den nya guiden är en betaversion, och kommer fyllas på successivt med nytt material och nya funktioner. Vi uppskattar som alltid konstruktiv kritik och er läsares förslag på hur vi kan göra våra tester och guider ännu bättre.

Du hittar den nya nätaggregatsguiden genom att klicka på bilden i högerspalten på hemsidan, eller genom att följa den här länken.

Rubrik

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid