Testresultat: Robocopy

Robocopy är ett annat test som vi kört länge och här fokuserar vi på en enhets sekventiella prestanda. Vi har totalt sju stycken olika Robocopy-test. Två använder sig av stora ISO-filer, två av medelstora MP3/FLAC-filer och två använder sig av små filer som är allt ifrån HTML-filer till DLL-filer.

I första testet så tar vi testfilerna från Large- och medium-testerna, och bara gör en kopia på dem. På det sättet får den testade enheten både läsa och skriva samtidigt. I nästkommande sex tester så testar vi läs- och skrivprestanda separat från varandra.

Nu äntligen börjar det hända något. SLC-cachen börjar äntligen jobba till enheten fördel och SX8000 levererar riktigt bra prestanda. Det betyder att SX8000 är en av de bästa enheterna på att läsa och skriva samtidigt på det här sättet.

Går vi istället över till ren läsning och ren skrivning så ser det dock mörkare ut. Vad som är positivt är att sekventiell skrivning nu går upp till 1 GB/s som Adata säger att den ska göra. Sekventiell läsning är dock fortfarande långt från de 2 400 MB/s som Adata lovat. Istället ser det ut att landa runt 1 500 MB/s. Och ju mindre filer vi testar, desto långsammare går det.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid