Testresultat: NHSB Game, Office och Editor

Första diagrammet är en sammanställning av våra tre NHSB Client-tester (Game, Office och Editor). Baserat på den data vi hittills samlat ihop räknade vi ut ett medel för vad en normal SSD presterar. Det värdet motsvarar 100 procent. I diagrammet nedan har vi jämfört varje enhet med det värdet i respektive test och fått fram en bra sammanställning. Vi har inkluderat diagram för varje enskilt test längre ner.

 

Som vi tidigare sett med billiga SSD utan DRAM så tappar de rejält så fort belastningen blir lite tyngre. I NHSB Game (som primärt läser data) så ligger de flesta SATA-enheter på ungefär samma nivå. Men när vi går över till office och editor så sjunker TR200 till botten. TR200 är långsammare än MX300, SP550, Q300, Trion 100 och till och med BX200. Den är dock fortfarande snabbare än Sandisk SSD Plus, WD Green och Toshiba A100. Den borde därför också vara något snabbare än TL100.

I de syntetiska testerna så är TR200 på dugliga nivåer i de flesta tester. Framförallt när det gäller slumpmässig skrivning så blev vi positivt överraskade. Överlag så är prestandan i klass med Trion 100 och något över A100, Green och SSD Plus.

3
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Anton KarmehedJukk Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Jukk
Gäst
Jukk

För dyr. 2kr/GB är målet för en slö slask-disk för lagring.

Anton Karmehed
Admin

Hehe nästa gång kör vi detta som slutledning istället Jukk! 😀
Fast 2kr/GB är nog lite mycket önsketänkande i dagsläget, dröjer nog ett tag tills vi kommer dit är jag rädd.

Medlem

I read some articles on this site and I think your blog is really interesting and has great information. Thank you for your sharing.
usps tracking