Strömförbrukning

Första testet är ett för att se hur hög effekt som en SSD drar när den är i vila. Detta är kanske det absolut viktigaste av alla eftersom SSD-enheten spenderar majoriteten av tiden i vila. Om du ska ha en SSD i en laptop bör du titta på de enheterna som är högst upp här. De här testerna utfördes på vårt vanliga testsystem (desktop) med HIPM+DIPM (Host/Device Initiated Power Management) aktiverat. Det betyder att Device Sleep (devslp) inte är aktiverat då det endast fungerar på bärbara datorer.

Äntligen något som TR200 är riktigt bra på. Precis som A100 (som använder samma kontroller) så är TR200 en riktigt ström snål SSD. I vila så är det bara A100 som drar mindre ström, men de har också mindre NAND-flash. Om vi tittar på effektivitet så sjunker enheten ner en del i listan på grund av att prestandan är så pass låg, men den ligger ändå väldigt bra till.

Tittar vi på hur mycket som enheten faktiskt drar under olika belastningar så är det tydligt att TR200 drar väldigt lite ström.

3
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Anton KarmehedJukk Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Jukk
Gäst
Jukk

För dyr. 2kr/GB är målet för en slö slask-disk för lagring.

Anton Karmehed
Admin

Hehe nästa gång kör vi detta som slutledning istället Jukk! 😀
Fast 2kr/GB är nog lite mycket önsketänkande i dagsläget, dröjer nog ett tag tills vi kommer dit är jag rädd.

Medlem

I read some articles on this site and I think your blog is really interesting and has great information. Thank you for your sharing.
usps tracking