Antec är för de flesta synonymt med chassi och nätdelar men framöver hoppas företaget bli mer hippa och tar sikte på life style-marknaden med nya produkter för den mobila marknaden. Från den trådlösa bluetooth-högtalaren Antec SP1 till externa smartphonebatterier och traditionella headsets.

Antec presenterade idag en ny produktfamilj i Stockholm som med namnet a.m.p står för en nysatsning på tillbehör för den mobila marknaden – antec mobile products. I samtal med representanter för företaget avslöjade man att tanken är att utveckla företagets varumärke genom sina väletablerade kontakter i industrin.

Först ut i produktsortimentet är hörlurar i olika former, externt anslutna mobilbatterier, USB-laddare och en trådlös bluetooth-högtalare med namnet SP1.

Antec a.m.p Produkttyp Cirkapris
SP1 Bluetooth-högtalare 895 kronor
iso Bluetooth-headset 895 kronor
gain Bluetooth-mottagare/headset 349 kronor
dbs Hörlurar 189 kronor
PowerUp 6000 Externt mobilbatteri 595 kronor
PowerUp 3000 Externt mobilbatteri 395 kronor
Charger 4 USB  4-vägs USB-laddare 295 kronor

Antecs nya a.m.p familj av kringutrustning ska dyka upp på svenska marknaden inom kort.


Relaterade artiklar:

Subscribe
Notifiera vid
5 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Carl Holmberg
Carl Holmberg
11 Årtal sedan

Riktigt härligt att fler och fler tillverkare satsar på ljud över bluetooth nu när tekniken har mognat mer. Jag minns att jag för några år sedan lade en summa jag inte är helt stolt över på ett par BT-hörlurar från Philips, när A2DP och AVRCP fortfarande var väldigt nytt i telefoner.

Ljudkvalitén var verkligen inte mycket att hänga i granen, men jag fick verkligen mersmak av konceptet med trådlösa hörlurar eller högtalare då upplevelsen i övrigt var så väldigt smidig. Att Antec är ett nytt ansikte för de här produkttyperna gör det ju inte heller mindre intressant.

-Tjalve-
-Tjalve-
11 Årtal sedan

De finns väl i fler färger än snor-grön hoppas jag? 😉

Hans-Jörgen
Hans-Jörgen
11 Årtal sedan

Glöm inte bort jambox att jämföra med. 😉