Asus Bezel-Free Kit suddar ut kanterna mellan dina skärmar

Snygga till övergångarna mellan dina skärmar

0

Även om skärmkanterna blir mindre och mindre så finns de alltid där. Asus Bezel-Free Kit kamouflerar kanterna mellan dina skärmar.

Använder du fler än en skärm så kan du säkert också skriva under på att skärmkanterna mellan dina skärmar alltid varit så kallade sorgekanter. Asus har hittat en alternativ för dig som vill försöka sudda ut dina skärmkanter på ett smidigt sätt utan att behöva investera i nya skärmar.

Bezel-Free kit består av två uppsättningar plastlinser som fästs över kanterna mellan skärmarna. Dessa reflekterar sedan ljuset från skärmarna på så sätt att sorgekanterna blir mycket mindre synliga.

Det är fortfarande relativt tydligt vart dessa linser sitter. Det blir ett lite mörkare område just vid linserna än vad det är på de faktiska skärmarna, men resultatet är ändå helt klart godkänt.

Asus Bezel-Free Kit kommer att lanseras i varianter för både 24 och 25-tum stora skärmar till en början och vår upplevelse från CES 2018 är att de gör ett bra jobb med att kamouflera kanterna på ett mjukt sätt. Det blir extra tydligt när vi tar bort Bezel-Free Kit från skärmarna och återgår till traditionella skärmkanter.

Asus Bezel-Free Kit förväntas hamna på ett pris omkring 1 000 kronor och bör dyka upp på marknaden under andra eller tredje kvartalet i år.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments