Asus ProArt PQ22UC är en OLED-skärm för dig på resande fot

Med en 4K-upplöst OLED panel i väskan kan du säkerställa ditt arbete på resande fot

0

En extern OLED-skärm med ett format som får plats i väskan. Asus visar upp sin portabla OLED-skärm för innehållsskapare på resande fot.

Asus visar upp en hel del nyheter på skärmsidan under CES-mässan i Las Vegas och en modell som sticker ut är en 21,6-tums extern OLED-skärm för användare på resande fot. Tanken med ProArt PQ22UC är att innehållsskapare och designer skall ha ett alternativ som man kan ta med sig men som ändå ger perfekt skärpa och färg.

Fantastisk bild i ett portabelt format

ProArt PQ22UC har en upplösning på 3840×2160 och hanterar således 4K-format utan några konstigheter. ProArt PQ22UC har en responsti på 0,1 millisekunder och pixeldensiteten ligger på 204 ppi har stöd för HDR, 10-bitars färger samt täcker 99% av DCI-P3. När det gäller anslutningsmöjligheter så finns det USB Typ-C och en micro HDMI att tillgå och hela skären väger in på en vikt omkring 1 kilogram.

När vi tittar och känner på nya ProArt PQ22UC hos Asus så kan vi instämma med att kripsigheten och färgerna i denna skärmen är riktigt bra och det är trevilgt att titta på den lilla portabla skärmen.

Vi ser absolut en funktion för ProArt PQ22UC för alla användare som ofta är på resande fot och som behöver en extern skärm för att säkerställa att sitt arbete håller den kvalitén man eftersträvar utan att behöva ge sig in i en fullfjädrad studio.

Tyvärr vill Asus inte avslöja något exakt pris ännu men den kommer finnas tillgänglig på marknaden från våren 2018.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments