HTC hade under dagen ett nordiskt pressevent i Stockholm där man officiellt presenterade de första exemplaren av flaggskeppet HTC One X på svensk mark. Vi var på plats och han att både provsitta en ljudlig Audi A5 S-line samt testa HTC:s nya stolthet – One X supersnabba kamera.

HTC One X har redan gjort ett par vändor framför både redaktionen och er läsare. Tyvärr har vi fått strikta order om att inte delge några detaljerade tester eller omdömen av telefonen förrän senare i veckan. Men medans vi slavar vidare på vår grundliga recension av den Tegra 3-utrustade Android-telefonen HTC One X tänkte vi bjuda på en kort video från tillverkarens pressevent under dagen, där det fanns tid att prova allt från snygga Audi-cabbar till ett par purfärska Bluetooth lurar från Beats by Dr. Dre.

IMG_3387

IMG_3408 IMG_3412

HTC hade satsat på stort och hyrt in en professionell fotograf som visade några av sina alster skapade med HTC One X. Även hur telefonens snabbskjutar-läge fungerade på rörliga föremål, i detta fallet två dansande tjejer.

IMG_3387 IMG_3392

HTC One X blir med sin fyrkärniga Tegra 3 processor och en rejäl 4,7-tums LCD-skärm med 720 x 1 280 pixlars upplösning en av de riktiga tungviktarna på Android-marknaden i vår. Men det HTC pratade mest om under dagen var deras nya 8 megapixelkamera som man lovar ska ta klassledande bilder även under svårare förhållande. Även deras vidareutveckling av ljudtekniken Beats by Dr. Dre som numera är rejält insvetsad i One-seriens hårdvara.

HTC One X börjar säljas i Sverige den 2 april och vi kommer att gå in djupare på denna telefon inom en snar framtid så håll ögon och öron öppna.


Relaterade artiklar:

Subscribe
Notifiera vid
9 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Poontus
12 Årtal sedan

One X är 4,7″ inte 4,5″

den är inte perfekt, men det blir nog ett köp ändå.

this
12 Årtal sedan

Lite tråkigt att vi inte får den med S4 kretsen här i Europa. Men annars verkar det vara en riktigt intressant telefon.

De har verkligen sett till att utnyttja ytan till skärmen. Den verkar inte vara så mycket större än Xperia S trots större skärm.

papas
papas
12 Årtal sedan

Men den är så bred, så bred! Har visserligen redan beställt One X men kan inte bestämma mig om jag ska byta den mot en One S, som verkar vara i en mer beskedlig storlek, eller inte.

kresb
kresb
12 Årtal sedan

i Videon när han pratar om bilderna som är tagna antar jag att han menar att dem är tagna på olika motiv och inte objektiv 😆

drizzit
12 Årtal sedan

Ser definitivt mycket intressant ut… finns det några ungefärliga prisuppgifter?

drizzit
12 Årtal sedan

[quote name=”Anton Karmehed”][quote name=”drizzit”]Ser definitivt mycket intressant ut… finns det några ungefärliga prisuppgifter?[/quote]
Titta precis under videoklippet så ser du officiella prisuppgifter från flera butiker. :)[/quote]

Noscript som sätter käppar i hjulen igen.. 😳

Tack 🙂

runekson
runekson
12 Årtal sedan

[quote name=”drizzit”][quote name=”Anton Karmehed”][quote name=”drizzit”]Ser definitivt mycket intressant ut… finns det några ungefärliga prisuppgifter?[/quote]
Titta precis under videoklippet så ser du officiella prisuppgifter från flera butiker. :)[/quote]

Noscript som sätter käppar i hjulen igen.. 😳

Tack :)[/quote]

osannolika 345:-/mån inklusive unlimitedabonnemang (24mån) hos tele2.se