Det verkar som att Samsung själva har läckt ut två korta videos på vad som kan vara kommande Galaxy S8 och dess AMOLED-skärm.

Två videos har dykt upp på vad som kan vara kommande Samsung Galaxy S8. Läckan kommer i såfall från Samsung själva, vilket kan betyda att det är mer ett PR-stunt och inte en äkta läcka. Men det är två videos som båda visar en telefon vi ännu inte har sett på marknaden.

Det vi kan se i filmerna är att telefonen utrustats med en AMOLED-skärm. Denna skärm ska kunna visa ett 100% färgspektrum samt att Samsung lyckats sänka antalet lager som skärmen består av. Detta i sin tur resulterar i en skärm som bör vara ett par millimeter tunnare än traditionella telefonskärmar. Vilket är något som mer eller mindre alla telefontillverkare tävlar om i dagens läge.

Galaxy S8 eller bara en renderad prototyp?

Det finns ingenting i dessa videos som garanterat att detta är den kommande Galaxy S8. Men av de rykten som cirkulerat runtom internet den senaste tiden så liknar produkten som visas här det många har föreställt sig att Galaxy S8 kommer att se ut som. Där det ryktas om bland annat närmast obefintliga skärmkanter. Samtidigt kan telefonen i videon vara en rendering eller prototyp enbart för att visa upp Samsungs kommande skärmteknik.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments