Netgear Nighthawk XR500 & SX10 med Duma OS för skräddarsydd gaming

Netgear och Netduma slår sina kloka huvuden ihop

1

Vad får man om man slår samman Netgears nätverkslösningar med Netdumas operativsystem för routrar? Netgear XR500 och SX10.

Under CES 2018 spanar vi in vad Netgear och Netduma har lyckats utveckla tillsammans.

Netdumas egna router kallad “R1” må ha varit något av en utseendemässig styggelse, men mjukvaran i form av Duma OS är något som många har fattat stort tycke för.
Med Duma OS får användare en smidig och enkel översikt av sina routerinställningar och kan även anpassa exakt gränssnittet utefter tycke.

Nu har Netgear visat upp routern Nighthawk RX500 och switchen SX10 som båda kommer med kompatibilitet med Duma OS för att erbjuda Netgears välkända kvalité hos deras Nighthawk-serie och inställningsmöjligheterna hos Duma OS.

Netgear visar även upp sin switch SX10 som kommer utrustad med två stycken 10 gigabit ethernet-portar. Även denna kommer med stöd för Duma OS

Geo Filter låter dig bestämma vilka du spelar med

Duma OS har en funktion kallad Geo Filter där användare själva kan ställa in avståndet till servrar och andra spelare som man paras ihop med.

Geo Filter låter dig bestämma det maximala avståndet till servrar för det spel man spelar. Detta hjälper dig få en så närliggande server som möjligt för att minimera fördröjning.

Funktionen låter dig även blockera servrar och andra spelare som du inte vill spela med. Samtidigt som det även går att ställa in preferenser för vilka servrar och spelare som man föredrar.

Med extra funktionalitet kommer större prislapp

Båda produkter förväntas dyka upp i butik under det andra kvartalet 2018. Priserna för de båda landar på omkring 3 500 kronor för Nighthawk XR500 och switchen SX10 får en prislapp på runt 2 800 kronor.

Saftiga prislappar, men detta är också de enda produkterna för tillfället som kommer med just Duma OS.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
pege63
6 Årtal sedan

Är ju bara en R7800 med ett nytt chassi mjukvaran är ju original med bara add-on från Duma