Sponsrat – Denna artikel presenteras av Webhallen
Webhallens största rea någonsin gick av stapeln den 23:e mars och fortsätter fram till månadens slut – här är ett axplock av våra hetaste erbjudande.

Har du frågat dig hur det kan komma sig att vi ibland kan sälja hundratals, stundtals tusentals med produkter till superlåga reapriser? Svaret kan ibland vara extra bra priser från våra partner eller som nu, våra egna misstag.

Det är inte helt lätt att göra perfekta inköp och även våra inköpare blir för ivriga ibland. Vi har failat ett par tusentals gånger bara det senaste året. Även om vi nu givetvis har vi lärt oss av våra misstag, pinkie promise (!), så är det dags att sota för årets överinköp.

Klicka här för de mest populära produkterna i Webhallens vårrea!

Upp till 75% rabatt på tusentals produkter

Vi har nu samlat mängder med produkter som har överlager i en gigantisk kampanj. Resultatet är vår största lagerrensningen någonsin, cirka 3500 artiklar med nedsatt pris väntar dig – här är ett axplock!

Once you go ratt you never go back – spelar du racingspel på PC eller Playstation är du skyldig dig själv en bra racingratt!

Logitech G29 racing-ratt för 2199, ordinarie 2790 kr

 

Xbox One S 1TB reaSpelkonsol eller UltraHD Blu-ray-spelare? Med Xbox One S behöver du inte välja och du får tokfeta Forza Horizon 3 och expansionen Hot Wheels på köpet!

Xbox One S 1TB med spel på köpet: 2590 istället för 3490 kr

 

Samsung TVHar du en bättre hälft som klagar på den klumpiga TV:n? Med en högupplöst 4K-TV från Samsung får du både vacker bild och en snygg möbel (nåja, så snyggt det blir iaf!)

55 Tums 7-serie Samsung TV för 8990, ordinariepris 9990 kr

 

Dammsuga är helt ärligt ingen höjdare men med Electrolux Ultrasilencer kan du åtminstone skydda dina teknikprylar på ett tyst och effektivt sätt!

Tyst Dammsugare från Electrolux nedsatt från 2749 till 1890 kr

 

Om du är riktigt smart (lat) kan du annars testa en prisvärd robotdammsugare som gör jobbet åt dig!

Eufy RoboVac 11 för 1 990, ordinare 2 490 kr

 

 

Asus VivoBook Flip 14 TP401CASuperslimmade Asus Flipbook är både dator och surfplatta i ett och passar perfekt både för uppsatsskrivande som att sträcktitta TV-serier på pendeltåget.

14-tums FlipBook från ASUS för 5990, ordinarie 7490 kr

 

Samsung QLEDDu kan använda Samsungs välvda 55-tums QLED-TV för att njuta av 4K-filmer i vardagsrummet. Men med låg inputlag och HDR-stöd kan du trumfa polarna och använda den som en gigantisk gamingskärm.

Curved 55-tums Curved Samsung TV ur 8-serien för 11990, ordinarie 15990 kr

Intel 545s

SSD-lagring kan man nog aldrig få för mycket av, det är inget vi råkat ut för i alla fall. Här är en av de mest prisvärda enheterna på marknaden till rekordlåg prislapp!

Intel 545s för 1549, ordinariepris 1 690 kr

COD spel

Vill du få något att fylla din SSD med och kanske samtidigt ha något att se fram emot i påskhelgen har vi även kapat priset på Call of Duty (COD) – Infinite Warfare Legacy Edition som väger in på 130GB spelkärlek!

Call Of Duty Infinite Warfare och Modern Warfare Remastered för 199 kr, ordinarie pris 299 kr

 

Om det mot förmodan inte skulle vara någon av produkterna ovan som faller dig i smaken har vi drygt 3 000 ytterligare artiklar att välja och vraka mellan under veckans vårkampanj. Vår rekordrea pågår tills den 31:e mars eller till att produkterna tar slut!

Webhallen Rea

Sponsrat – Denna artikel presenteras av Webhallen

 

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments