Ännu ett företag ger sig in på marknaden för handhållna speldatorer. Denna gång är det Antec som nu avtäckt sin enhet Core HS som ska fightas mot produkter som Asus ROG Ally, MSI Claw och Valve Steam Deck.

Flera gånger har vi kallat en av de senaste hårdvarutrenderna för en renässans för handhållen gaming. Företag som Asus, MSI, Lenovo, Valve och Logitech har gett sig in på marknaden för att försöka få en del av kakan. Nu har det blivit dags för Antec att kasta sin hatt i ringen med enheten Core HS som nu avtäckts och som ska visas upp helt vid Computex.

Antec Core HSCore HS är en handhållen gamingdator med starka retrovibbar. Enheten kommer använda Windows 11 som operativsystem men estetiskt sett påminner den om en rekvisita från en halvdan actionrulle från 2004.

Antec nämner hur deras enhet som tagits fram i samarbete med Ayaneo ska erbjuda ”enastående ljudkvalité”. Utöver detta har företaget inte bekräftat exakt vad det är för hårdvara man byggt Core HS runt. Enheten kommer som tidigare nämnt avtäckas i sin helhet under Computex 2024 som hålls i juni. I dagsläget har vi endast en förrenderad bild och bekräftelse på att enheten är på väg.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments