Allt kan inte alltid gå så smidigt som man vill. Ibland kanske man till exempel råkar läcka lanseringsdatumet för Avowed i ett blogginlägg innan det ens var tänkt att bekräftas.

Avowed är förmodligen ett av årets mest hypade spelsläpp. Det har länge pratats om spelet och vad det kommer erbjuda sugna äventyrare. Däremot har vi inte fått något bekräftat lanseringsdatum. Till dess att Obsidian Entertainment själva råkade läcka datumet, det vill säga.

I ett blogginlägg skriver Avoweds Game Director hur de senaste månaderna hos Obsidian har varit hektiska och att utvecklarna varit fullt upptagna med att polera spelet. Blogginlägget fortsätter sedan med ”Inför lanseringen den 12 november 2024”.

Blogginlägget uppdaterades snabbt och allt som nämnde något om ett lanseringsdatum togs bort. Detta gjordes dock inte tillräckligt snabbt och skärmdumpar av originalinlägget har sedan delats online av till exempel Wario64 på Twitter.

Obsidian förväntas officiellt bekräfta lanseringsdatumet inom kort. Nu har dock överraskningsmomentet försvunnit tack vare utvecklarens snedsteg.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)