Precis allting har tydligen någon form av artificiell intelligens i sig idag. Cooler Master bevisar detta med sin nya kylpasta som även den använder termen av någon anledning.

Cooler Master har nu sjösatt sin senaste kylpasta vid namn CryoFuze 5. Till skillnad från den gråfärgade geggan vi är vana vid att kylpasta är kommer denna med en rad nyheter. Dock är det nyheter ingen faktiskt bett om eller som kommer påverka kunder på något märkbart vis över huvud taget.

CryoFuze 5 försöker sätta färg på vardagen genom att erbjudas i sex olika färger. Varför företaget valt att färga något som kommer sitta fastklämt mellan processor och kylare är det nog bara ingenjörerna som vet.

CryoFuze 5 blir ännu mer förvirrande om man kollar på marknadsföringsmaterialet. Specifikt det som är på kinesiska. Här har företaget dragit till med att AI är inblandat i kylpastan.

Huruvida CryoFuze 5 kommer bli känd för sin prestanda återstår att se. Det står dock klart att Cooler Master tog i ordentligt för att hamra in den sista spiken i kistan för “AI” som ett buzzword.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments