Att Cyberpunk 2077 är ett grafikmässigt snyggt spel är ingen nyhet. Det är dock smått tokigt hur mycket längre spelet kan pressas när det kommer till detaljrikedomen med rätt uppsättning mods.

Strävan efter att göra Cyberpunk 2077 så snyggt som möjligt innan spelet eller datorn rasar ihop verkar vara något av en inofficiell tävling online. Det är inte sällan vi ser nya videos om hur “fotorealistiskt” någon lyckats göra spelet. Allra senast är en video från Digital Dreams som fått spelet att vara nästan kusligt snyggt.

Ett imponerande resultat kanske inte är så värst förvånansvärt dock när man läser beskrivningen till videon och ser att Digital Dreams använt över 300 mods för att nå den grafiska nivå som visas i videon.

För att driva kalaset använder sig kanalen av en dator byggd runt en Ryzen 9 7950X i ett Aorus X670 AX med ett Geforce RTX 4090 och 32 GB DDR5 6000-RAM. En minst sagt biffig dator för ett spel som måste ha tagit alldeles för många timmar att få så snyggt som Cyberpunk 2077 med 300+ mods är.