Microsofts Surface Pro-familj som leds av Surface Pro X får nu sällskap på marknaden av Dell Latitude 13 7320. En bärbar dator på 13 tum med löstagbart tangentbord och siktet inställt på premiumsegmentet.

Marknaden för 2-i-1-datorer har till stor del dominerats av Microsofts Surface Pro-familj. Denna leds av Surface Pro X som nu fått en ny utmanare från Dell i form av Latitude 13 7320 som avtäcktes i samband med CES 2021.

Dells nya enhet kommer med en bildskärm med FHD+ upplösning, ett 3:2 bildförhållande och en ljusstyrka på upp till 500 nits. Sett till hårdvaran inuti enheten rör det sig om upp till en elfte generationens Core i7 vPro-processor och 16 gigabyte LPDDR4X-minne. Några högre RAM-kapaciteter finns inte tillgängliga. Internminnet är även fastlött så det gäller att tänka en extra vända inför köp då mängden RAM kommer att förbli densamma. När det kommer till lagring rör det sig om kapaciteter från 128 gigabyte upp till en terabyte. En självkrypterande NVMe-enhet om 256 gigabyte finns även tillgänglig.

Andra specifikationer inkluderar en 1080p webbkamera på fem megapixel och Windows Hello-stöd tack vare en IR-kamera. Sett till trådlösa anslutningsmöjligheter ser vi Wifi-6 och Bluetooth 5.1. Stöd för 5G utelämnas men enheten kan utrustas med en Snapdragon X20 LTE-krets för 4G LTE WWAN.

När det kommer till fysiska anslutningar är det en USB-C med Thunderbolt 4 på vardera sida av enheten samt en anslutning för hörlurar/headsets som gäller. Batteriet inuti enheten har en kapacitet på 40 wattimmar.

Latitude 13 7320 kommer att finnas tillgänglig från och med den 30 mars med en prislapp som börjar på 999 dollar. Likt Surface Pro-familjen kommer tangentbord och tillhörande stylus-pennor att säljas separat.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments